Larmcentraltjänster

En säkerhetslösning kan se ut på många sätt, och det är inte alltid lätt att som kund hitta rätt. Med vår erfarenhet och kompetens vet vi vad som passar bäst. För stora och små säkerhetsinsatser, i ditt hem, på företaget eller inom din organisation – tillsammans hittar vi en lösning som passar. Det är enkelt att ansluta säkerhetssystem till oss och vi hanterar de flesta fabrikat. Genom vår kundportal kommer du åt ditt abonnemang när du vill.

Cubsec erbjuder mottagning av både larm och kamera via godkänd larmcentral, med eller utan väktaråtgärd. Oavsett om du har ett befintligt kamera- eller larmsystem eller är i behov av nyinstallation kan vi hjälpa dig.

När larm utlösts kan larmoperatören följa händelseutvecklingen, med eller utan bildverifiering. Åtgärder vidtas enligt upprättat kundunderlag och eventuella kontaktpersoner kontaktas. För larm med positionering kan operatören även följa rörelsen från person eller fordon.

Om larmet utlöst av misstag kan det återkallas av kontaktperson med giltig behörighetskod. Om utryckning med väktare valts, beordras närmaste väktarfordon till platsen. Väl på plats utför väktaren de åtgärder som du som kund valt. Vår larmcentral står även i direkt kontakt med polis, ambulans och räddningstjänst om så skulle behövas. På de orter där vi själva inte har närvaro samarbetar vi med välrenommerade lokala bevakningsleverantörer.

Är du intresserad av larmcentralstjänster? Läs mer på Cubsec Larmcentral.

Region Väst
Karl-Henrik Gustavsson
Försäljning