Boka ett möte med Cubsec idag

Nu har du möjlighet att boka ditt möte med oss när som helst och var som helst. I vår kalender ser du när vi finns tillgängliga och kan enkelt boka in den tid som passar dig. Vi kan ses för ett fysiskt möte men vi har också stor vana av att genomföra digitala möten, vilket är det snabbaste sättet för oss att gemensamt hitta fram till den perfekta säkerhetslösningen för dig.

Så här går det till

När du bokar in en ett möte med våra säljare får du en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar de bästa säkerhetslösningarna utifrån dina förutsättningar. Efter mötet kontaktar vi dig med ett skräddarsytt förslag som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro.

1.
Boka in ditt möte i kalendern.
2.
Mötet genomförs personligen, på telefon eller via videochatt.
3.
Vi följer upp med våra rekommendationer.
4.
Vi påbörjar ett samarbete.

Vår organisation

Hos oss på Cubsec är det viktigt med en platt organisation där alla medarbetare har inflytande, eget ansvar och engagemang i sitt arbete. Det som gör oss unika är att vi satsar lika mycket på att skapa trygghet som vi gör på att leverera säkerhetslösningar. Vi skrapar aldrig bara på ytan utan söker på djupet för att hitta anledningen till behovet av säkerhetslösningar. Idag är vi verksamma i Stockholm, Göteborg och Malmö. I övriga Sverige erbjuder vi trygghets- och säkerhetsåtgärder dels i egen regi och dels i nära samarbete med utvalda partners.

Våra lösningar

Cubsec erbjuder ett av landets bredaste urval av produkter och tjänster in säkerhet för företag, offentlig sektor och privatpersoner. Oavsett om det handlar om förstudier, bevakning, tekniska installationer, personskydd eller hemlarm så strävar vi efter att ta fram lösningar som fungerar på både kort och lång sikt — för dig som kund och för samhället i stort.